webdesign
seo tips blog
seo blog
seo tips
opleiding webdesign
scampi diabolique
scampi gerechten
tzatziki recept
tzatziki recept
scampi diabolique
scampi diabolique

SEO blog, Seo tip, SEO tips and tricks SEO of search engine optimization, op deze blog zal ik de geheimen van SEO uit de doeken doen. SEO tips and tricks, SEO techniques, alles omtrent dit onderwerp kan je hier terug vinden. Wil je meer weten over google's donkerste geheimen of heb je zelf heel wat tips omtrent SEO. Laat dan maar van je horen! Before I forget, welkom op mijn SEO blog

maandag 9 februari 2009

SEO tips: 5 nieuwe tips om je website beter te ranken

5 Nieuwe SEO tips om je website een boost te geven. Gebruik deze SEO tips in combinatie met de tips eerder gepost op deze blog onder "SEO tips: 5 tips om mee te starten".
 1. gebruik een sitemap!
  De interne linkstructuur van je website is erg belangrijk. Wanneer een zoekmachine als Google je website aan het crawlen is om je pagina's te indexeren, zal deze de links volgen. Heb je een aantal pagina's in je website die niet gelinkt zijn met de anderen dan zal deze ook niet makkelijk geindexeerd worden. Een sitemap kan je op 2 manieren voorzien.
  1) Een xml sitemap, voer voor de search engines.
  2) Een html sitemap in je website. Deze pagina geeft een overzicht van de gehele website en zorgt ervoor dat je linkt naar al je pagina's in je website!

 2. Je website aanmelden bij relevante directories en linkpages.
  Er zijn heel wat directories terug te vinden waar je je website kan aanmelden om een link te krijgen naar je website. Een link met een goede pageRank. Hier vind je een uitgebreide lijst van betalende als gratis directories die je kan gebruiken.

 3. Kwalitatieve links!
  Je kan beter 10 links hebben van goede websites die verwijzen naar jou website, dan 250 links van websites die geen **** voorstellen. De beste links zijn nog steeds links van een website met een hoge pageRank (4 of meer), en de website behandeld hetzelfde onderwerp als jou website. Dus, mail naar de webmaster van deze website en vraag als hij een link wil plaatsen naar jou website.

 4. Gebruik goede keywords.
  Vaak is een website de online stek voor een bepaalde niche, zorg dat de keywords waar je voor wil optimaliseren ook gekozen zijn naar deze niche. Doelgroep is hier belangrijk, wanneer je niet weet welke synoniemen te gebruiken, vraag het aan mensen die je kent in deze doelgroep om zo een goede keyword strategie uit te werken.

 5. Niet vals spelen, gebruik geen black hat SEO!
  Er zijn heel wat technieken die je kan gebruiken om op andere manieren mensen naar je website te lokken, ga je hier over de schreef word je vroeg of laat afgestraft. Wanneer je je website ontwikkelt volgens de regels en rekening houd met alles wat je weet omtrent SEO zal je zien dat je website op termijn goede resultaten zal behalen.
Deze SEO tips kan je gebruiken in combinatie met andere tips die je terugvindt op deze website. Maak er gebruik van, later meer hierover.
Digg ThisAdd To Del.icio.us Add To Furl Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Yahoo MyWeb Add To Newsvine Add To Google Bookmarks Add To Bloglines Add To Ask Add To Windows Live Add To Slashdot Stumble This

0 reacties:

Een reactie posten